یک همسر خوب چه ویژگی هایی دارد؟
به گزارش وبلاگ مرکزی، دلیل این که عاشق کسی می شویم ممکن است همچون یک راز نامعلوم باشد. ولی دلایل این که چرا عاشق کسی می مانیم کاملا تعیین هستند.

در این مطلب از وبلاگ مرکزی به شما یاری می کنیم که ویژگی های یک همسر خوب را بشناسید و بتوانید که یک انتخاب بدون پشیمانی داشته باشید.
ویژگی های یک همسر خوب
همین ویژگی ها هستند که باعث می گردد ما یک فرد را به عنوان یک همسر خوب قبول داشته باشیم و با او ازدواج کنیم.
بالغ بودن همسر
مهم ترین ویژگی یک همسر خوب بالغ بودن است. بالغ بودن جنبه های مختلفی دارد و نمی توان یک تعریف واحد برای آن ارائه کرد. بالغ بودن به معنای انجام وظایف خود، داشتن مسئولیت پذیری و کارآمدی و عدم تمایل به جر و بحث بی فایده است. یک همسر بالغ، قدرت بخشایندگی را دارد و توجه خود را به نکات مثبت و سازنده تمرکز می دهد، به جای غرق شدن در جزئیات منفی و مسائل روزمره. بعلاوه، یک همسر بالغ توانایی تعامل موثر و همکاری در رسیدن به اهداف مشترک را دارد. او به اهمیت ارتباطات مثبت و سازنده توجه می نماید و در راستای تحقق اهداف زندگی مشترک کوشش می نماید.
انتقاد پذیر بودن همسر از ویژگی های یک همسر خوب
اگر در پی کسی هستید که هیچ گونه نقصی نداشته باشد، باید بگویم این تصور غلطی است و واقعی نیست. همه انسان ها دارای نواقص و اشتباهاتی هستند و هیچ کس کامل نیست. برترین همسر، آن کسی است که آمادگی دارد اشتباهات خود را به عنوان یک فرصت برای رشد و پیشرفت بپذیرد و در جهت بهبود آن ها قدم بردارد. اگر در شخص مورد نظرتان این شاخصه را پیدا نکردید، بهتر است رابطه را ادامه ندهید؛ زیرا رفتارهای او ممکن است به شما آزار و اذیت برساند و در نهایت موجب شکست و ازدواجی ناموفق خواهد شد. بعلاوه، در رابطه های زناشویی مهم است که هر دو طرف به رشد و پیشرفت فردی و ارتقای روابط خود متعهد باشند.
انعطاف پذیر بودن همسر
یکی از شرایط مهم برای یک همسر خوب، انعطاف پذیری او نسبت به نظرات و خواسته های شما است. در بعضی مواقع ممکن است در یک مسئله خاص اختلاف نظر و سلیقه وجود داشته باشد. اگر همسر شما انعطاف پذیر نباشد و همواره تمایل داشته باشد نظر خود را به شما تحمیل کند و شما را نادیده بگیرد، در طول زمان ممکن است در هر مسئله ای با یکدیگر به جر و بحث بیفتید و به سرعت از این شرایط خسته شوید. در این شرایط، اهمیت انعطاف پذیری و احترام به دیدگاه های یکدیگر به خصوص مواقعی که مسائل زندگی مشترک را در برمی گیرد، به وضوح معین می گردد. بنابراین، توجه به این ویژگی در انتخاب همسر بسیار حائز اهمیت است. برای اینکه رابطه عاطفی خوبی داشته باشید به مطلب هشدار! زیاد به همسرتان پیامک ندهید! سر بزنید.
صداقت داشتن همسر
یکی از ویژگی های شاخص یک همسر خوب، اهمیت قائل بودن به صداقت در زندگی مشترک است. او باید درک کند هر اتفاقی که رخ می دهد، ابراز صداقت مهم تر از هر چیز دیگری است. دروغگویی و پنهان کاری در یک رابطه نمی تواند به هیچ وجه تحمل گردد و می تواند اثرات مخربی داشته باشد. حتی در شرایطی که ممکن است صداقت باعث نارضایتی یا تحت تأثیر قرار گرفتن زندگی مشترک شما گردد، شما باید از انتخاب صداقت در همه موارد پیروی کنید. این اندازه اهمیتی که به راستگویی و صداقت می دهید، درک مشترکی است که باید در زمان انتخاب همسر به آن توجه کنید.
مستقل بودن همسر از ویژگی های یک همسر خوب
یکی از ویژگی های شاخص یک همسر خوب، مستقل بودن اوست. ممکن است فکر کنید عدم وابستگی بین همسران می تواند به سردی رابطه بین آن ها منجر گردد و آن ها را از یکدیگر دور کند. اما وقتی کسی در واقعیت، استقلال شما را می پذیرد، نشانگر دوست داشتن واقعی اوست و نشان می دهد که او شما را بر اساس حس درونی خود و نه بر اساس احتیاجهایش انتخاب نموده است. در واقع، مستقل بودن همسر شما نشان از احترام و اعتماد به شما است و رابطه شما را تقویت می نماید.
احترام گذاشتن
اگر هیچ ویژگی دیگری را در او در نظر نمی گیرید، توانایی او برای احترام گذاشتن را در نظر داشته باشید. تصور بکنید که همسر شما یک شخص مستقل، باهوش و صادق است ولی به شما احترام نمی گذارد و همواره به شما توهین می نماید، چه حسی پیدا خواهید کرد؟ مطمئن باشید که تمامی ویژگی های خوب او از چشم شما خواهد افتاد و شما نمی توانید او را بپذیرید.
شوخ طبع بودن
یکی از ویژگی های همسر خوب، حس شوخ طبعی اوست. بدانید که حس شوخ طبعی با بالغ بودن و متعهد بودن به زندگی در تضاد نیست. در جامعه امروزی که فشارهای زیادی وجود دارد، احتیاج دارید به شخصی که بتواند شما را در لحظاتی از جهان فارغ کند. فردی که در شرایط سخت، شما را سرحال و شادمان کند. بنابراین، حس شوخ طبعی در همسر، یکی از ویژگی های مهم است که باعث ارتباط نزدیک و زندگی مشترک و خوشایند می گردد.
پیشنهاد مطالعه: مطلب ازدواج با مرد کوچکتر از خود چه مسائلی دارد؟ را بخوانید.منبع: پیام دلتا