دشمنی سوسیس و کالباس با قلب

به گزارش وبلاگ مرکزی، به گزارش هلث دی نیوز، آنالیز های دانشمندان دانشگاه هاروارد نشان می دهد که چربی های گوشت قرمز موجود در گوشت های فرآوری شده عامل خطری برای بیماری های قلبی است. واژه گوشت فرآوری شده به هر گوشتی اشاره می نماید که با دودی شدن، نمک سود کردن و اضافه کردن مواد شیمیایی خاص و مواد نگه دارنده تهیه

دشمنی سوسیس و کالباس با قلب

دشمنی سوسیس و کالباس با قلب

تحقیقات تازه حاکی از آن است که گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس به سلامت قلب آسیب می رساند.

به گزارش هلث دی نیوز، آنالیز های دانشمندان دانشگاه هاروارد نشان می دهد که چربی های گوشت قرمز موجود در گوشت های فرآوری شده عامل خطری برای بیماری های قلبی است. واژه گوشت فرآوری شده به هر گوشتی اشاره می نماید که با دودی شدن، نمک سود کردن و اضافه کردن مواد شیمیایی خاص و مواد نگه دارنده تهیه می شوند.همبرگر، سوسیس، کالباس و ژامبون ها جزو گوشت های فرآوری شده هستند. برای کاهش خطر حملات قلبی و دیابت افراد باید از مصرف زیاد گوشت های فرآیند شده اجتناب نمایند. به اسم مثال نباید زیاد در وعده های غذایی خود هات داگ سوسیس و یا کالباس بخورند. بهتر است مصرف این غذاها نباید بیش از یک بار در هفته باشد.طبق تحقیقات دانشمندان دانشگاه هاروارد روی یک میلیون و دویست هزار نفر که نتایج آن در کنفرانس انجمن قلب آمریکا مطرح شد، معین شد 23 هزار و هشتصد نفر از این افراد دچار بیماری های قلبی بوده و 2 هزار و دویست نفر هم به سکته مبتلا شده و 10 هزار نفر دیابت داشتند. محققان در این آنالیز دریافتند که افرادی که گوشت قرمز تولید نشده مصرف می کردند به طور قابل توجهی کمتر در معرض خطر بیماری های قلبی و دیابت قرار داشتند. اما در هر حال خوردن گوشت های فرآیند شده با افزایش خطر ابتلا به این دو بیماری ارتباط داشت. در واقع برای هر 50 گرم گوشت تولید شده در هر وعده خطر بیماری های قلبی تا 42 درصد افزایش می یابد و خطر دیابت هم تا 19 درصد بالاتر می رود. به گفته محققان وجود نمک، مواد شیمیایی نگه دارنده و چربی علت ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت است. خوب است بدانیم که هم گوشت های تولید شده و هم سایر غذاها نظیر کره و پنیری که دارای چربی های اشباع باشند با ابتلا به بیماری های مزمن ارتباط دارند و باید در مصرف آنها محدودیت وجود داشته باشد.

بر اساس اظهارات محققان مرکز ملی سرطان آمریکا خطر سرطان روده عظیم و سرطان ریه با افزایش مصرف غذاهای فرآیند شده و دارای چربی اشباع افزایش قابل توجهی می یابد. بعلاوه دریافت این غذاها احتمال ابتلا به سرطان پروستات را هم بالا می برد. دریافت بیش از مقدار گوشت قرمز با افزایش خطر سرطان کبد و مری و سرطان حنجره همراه است. احتمال ابتلا به بیماری های مثانه و سرطان استخوان هم با افزایش دریافت این غذاها بالا می رود.محققان اعلام کردند رژیم غدایی سرشار از سوسیس و کالباس خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را در مردان حدود 50 درصد افزایش می دهد . گروهی از پژوهشگران دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد ، عادت غذایی هزاران مرد را آنالیز کردند و دریافتند در کسانی که زیاد سوسیس و کالباس مصرف می نمایند ، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم 46 درصد بیشتر از کسانی است که این مواد را کمتر مصرف می نمایند . کارشناس علوم تغذیه توصیه می نمایند که بهتر است این مواد غذایی از رژیم غذایی حذف یا حداقل بسیار کم گردد. به گفته محققان بیشترین احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم مربوط به کسانی است که در هفته ، دو وعده یا بیشتر سوسیس و کالباس مصرف می نمایند . در این آنالیز مقدار سیگار کشیدن ، چاقی ، مقدار مصرف چربی و تحرک جسمانی هم مورد آنالیز قرار گرفته و و پس از تعدیل این عوامل خطر معین شد که مصرف زیاد سوسیس و کالباس عامل مستقلی برای ابتلا به دیابت است.

منبع:www.salamat.com

منبع: راسخون

به "دشمنی سوسیس و کالباس با قلب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دشمنی سوسیس و کالباس با قلب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید