طرز تهیه کمپوت خرمالو
به گزارش وبلاگ مرکزی، کمپوت خرمالو یکی از روش های قدیمی برای بهره بردن از است. کمپوت خرمالو را می توانید بدون شکر و با عسل درست کنید که سالم تر و رژیمی تر است. پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کمپوت خرمالو را در بخوانید. با همراه باشید.
طرز تهیه کمپوت خرمالو
مدت زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه
مدت زمان پخت کمپوت خرمالو: 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه کمپوت خرمالو با عسل
- خرمالو: 4 عدد میانه
- آب: 4 قاشق غذاخوری
- عسل: 2 قاشق غذاخوری
- دارچین: 1/4 قاشق چای خوری
- میخک: 1/4 قاشق چای خوری
- زنجبیل: 1/4 قاشق چای خوری
- نشاسته ذرت: 2 قاشق چای خوری
- هل: مقدار کمی
- نشاسته ذرت: 2 قاشق چای خوری
- آب لیموترش تازه: مقدار کمی
مراحل طرز تهیه کمپوت خرمالو ساده و بدون شکر
داشتن کمپوت خرمالو خانگی در تمام فصول سال یعنی فنجانی دلچسب از میوه ای نرم و شیرین برای خوردن با ماست، غلات داغ یا ریختن روی وافل و داشته باشید. این کمپوت را 1 هفته تا 10 روز، در یخچال می توان نگه داشت. برای آموزش طرز تهیه کمپوت با خرمالو، به عنوان یک پاییزی، دستورالعمل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: خرمالوها را با آب و عسل بجوشانید
در مرحله اول طرز تهیه کمپوت خرمالو، ابتدا خرمالوها را خوب بشویید، خشک کنید و پوست بگیرید. سپس آنها را به مقدار دلخواه خرد کنید. قابلمه کوچکی بردارید و خرمالوهای خرد شده را داخل آن قرار دهید. سپس 2 قاشق غذاخوری آب و عسل را روی خرمالوها بریزید. سپس حرارت زیر قابلمه را روی میانه تنظیم کنید و اجازه دهید محتویات قابلمه به جوش بیاید. حدود 4 تا 5 دقیقه صبر کنید. سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
مرحله دوم: بقیه مواد را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه کمپوت خرمالو، ادویه ها را به قابلمه اضافه نموده و صبر کنید تا 10 دقیقه دیگر نیز بجوشد. هر از گاهی، به قابلمه سر بزنید و محتویات آن را آرام هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله سوم: کمپوت خرمالو را آماده کنید
در یک کاسه کوچک، نشاسته، ذرت و 2 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. پس از کمی هم زدن این مواد، ترکیبات این ظرف را به قابلمه در حال جوش خرمالوها اضافه کنید و هم بزنید. این مواد به غلیظ شدن کمپوت بسیار یاری می نماید.
پس از کمی غلیظ شدن مواد کمپوت خرمالو، یک لیموترش تازه را بردارید و آب آن را در قابلمه بچکانید. کمپوت شما به همین سادگی آماده است. فقط باید آن را از روی حرارت بردارید تا خنک گردد. سپس در ظرف های شیشه ای درب دار و در یخچال نگهداری کنید.
در ادامه این مقاله، فوت و فن های درست کردن کمپوت خرمالو را به شما می گوییم.
فوت و فن های درست کردن کمپوت خرمالو
*در زمان درست کردن کمپوت خرمالو، وقتی خرمالوها می جوشند، رنگ آنها تیره می گردد؛ بنابراین هر چه بیشتر آنها را روی حرارت قرار دهید، رنگشان بیشتر تغییر می نماید.
*اضافه کردن آب لیموی تازه به کمپوت خرمالو در مرحله آخر، به خاطر این است که از شکرک زدن کمپوت خرمالو جلوگیری کنید.
*برای سلامت بودن کمپوت خرمالو، ما در این دستور از عسل به جای شکر استفاده کردیم. بنابراین بهتر است از خرمالوهای رسیده بهره ببرید تا کمپوت طعم گس نگیرد.
*در نهایت، کمپوت را بچشید. اگر دوست دارید کمپوت خرمالو شیرین تر باشد، می توانید چند قاشق شکر به آن اضافه کنید و مدت دیگری بگذارید روی حرارت بجوشد. در این مدت باید کمپوت را بیشتر هم بزنید تا شکر خوب در آن حل گردد
*برای نگهداری کمپوت خرمالو مثل سایر بهتر است از ظروف شیشه ای درب دار بهره ببرید، نه پلاستیکی.
*کمپوت خرمالو را می توانید به عنوان یک میان وعده خوشمزه، یا به عنوان لایه روی انواع دسر و بهره ببرید.
*برای درست کردن چیپس خرمالو پیشنهاد می کنیم مقاله را بخوانید.
*در پاییز که فصل خرمالو است طرز تهیه رب، مارمالاد، ، شربت، ، و شیره خرمالو در سرتاسر جهان مرسوم است پیشنهاد می کنیم شما هم امتحان کنید.
سوالات متداول
برای جلوگیری از شکرک زدن کمپوت خرمالو چه کنیم؟
افزودن کمی آبلیمو به کمپوت خرمالو، باعث جلوگیری از شکرک زدن کمپوت خواهد شد. علاوه بر این، نباید مواد کمپوت را زیادی بجوشانید یا بپزید.
مدت ماندگاری کمپوت خرما چقدر است؟
کمپوت خرمالو را می توان به مدت 10 روز در یخچال و در فریزر تا 2 ماه نگهداری کرد.
منبع: افق کوروش