پذیرایی از مهمان ویژه فقط با بیسکویت!
به گزارش وبلاگ مرکزی، حالا که در خانه یک بسته بیسکویت ساده دارید و قرار هم هست که برای شب مهمان داشته باشید، در پی خرید دسر آماده بعد از غذا بیرون نروید. برای درست کردن یک دسر خوشمزه فقط کمی شیر و کاکائو و نشاسته ذرت احتیاج دارید.
مرحله اول آماده سازی این دسر، یک ربع است. البته در مرحله بعد فقط باید دسرها را در یخچال قرار دهید و به سردخانه بسپارید.
مواد لازم
2 پیمانه شیر سرد
2 ق س نشاسته ذرت
4 /3 پیمانه شکر
2 /1 ق چ وانیل
100 گرم بیسکویت ساده
2 ق س پودر کاکائو
2 /1پیمانه آب جوش
مقداری پودر کاکائو و ترافل رنگی برای تزئین
1. نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید. برای این منظور باید خوب هم بزنید تا نشاسته حل گردد. سپس وانیل و شکر را اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت قرار دهید. باید ترکیب را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی که مایه به غلظت ماست عایدی، از روی اجاق بردارید و کناری بگذارید تا خنک گردد.
2. پودر کاکائو را هم در ظرف دیگری در آب جوش حل کنید. ظرف های دسر را آماده کنید. بهتر است ظرف ها شیک و مجلسی باشند چون دسر قرار است با همین ظرف ها سرو گردد.
3. کف هر کدام از ظرف ها یک لایه بیسکویت بچینید و روی آنها را یک قاشق کاکائوی حل شده بریزید. لایه بعدی، مخلوط شیر و نشاسته است.
4. لایه ها را به همان ترتیب (بیسکویت، محلول کاکائو و شیر نشاسته) روی هم بچینید تا ظرف ها پر شوند. لایه آخر را با ترافل های کاکائویی و رنگی تزئین کنید. ظرف های حاوی دسر را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. بعد از خنک شدن، دسرها آماده سرو کردن هستند.
فوت وفن
چند ساعت ماندن دسر در یخچال باعث می گردد لایه ها بیشتر در هم فرو رفته و مزه دار گردد.
نشاسته در شیر سرد بهتر حل می گردد.
منبع: همشهری آنلاین