هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری ها
به گزارش وبلاگ مرکزی، هریسا یک غذای اصیل و سنتی در کشمیر هند است که از گوشت گوسفندی، روغن، پیاز سرخ شده و چند رشته زعفران، تهیه شده و در فصل زمستان با نان تخت کشمیری معروف به ژوت کشمیری سرو می شود.

هریسا یک غذای اصیل و سنتی در کشمیر هند است که از گوشت گوسفندی، روغن، پیاز سرخ شده و چند رشته زعفران، تهیه شده و در فصل زمستان با نان تخت کشمیری معروف به ژوت کشمیری سرو می شود.
در سرینگر کشمیر، به ویژه در خیابان های مرکز شهر، طوفان های صبحگاهی زمستان با موج های بخار و عطر خوش بوی هریسا که از مغازه های هریسا بیرون می آید، در هم می آمیزد و هر آدمی را به یک بشقاب هریسای غنی و داغ ترغیب می کند. تصاویر زیر را عبید مختار از این غذای کشمیری ثبت کرده است.
منبع: برنا
وبلاگ مرکزی وب گردی وبگردی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
تاریخ انتشار: 20 آبان 1401
آخرین بروزرسانی: 20 آبان 1401
گردآورنده: mrketcenter.dabiblog.ir
شناسه مطلب: 27874
به "هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری ها" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری ها"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید