7 دمنوش برای درمان آنفولانزا را بشناسید

به گزارش وبلاگ مرکزی، اگر به گلو درد دچار شدید، دمنوش های گیاهی را حتما امتحان کنید.

7 دمنوش برای درمان آنفولانزا را بشناسید

در صورت ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا، از جمله اولین و مهم ترین توصیه های پزشکان نوشیدن حجم بیشتری از مایعات طی روز است. درحالی که آب و سایر نوشیدنی ها همانند آبمیوه های طبیعی برای روند بهبودی بسیار مهم هستند، بیشتر مردم به منظور مبارزه با بیماری مصرف انواع چای را ترجیح می دهند. با 7 دمنوش برای درمان آنفولانزا در مجله اینترنتی دلتا آشنا شوید.

7 دمنوش برای درمان آنفولانزا را بشناسید

مایع گرم چای گلو را تسکین می دهد و به برطرف احتقان یاری می نماید. بعلاوه انواع چای و دمنوش های گیاهی به طور معمول حاوی خواص ضدباکتریایی هستند که سبب درمان سریع سرماخوردگی می شوند. اگر مقداری عسل هم به چای خود اضافه کنید، به درمان سرفه یاری خواهید کرد. چکاندن کمی لیمو در چای نیز سبب می گردد تا بدن ویتامین C بیشتری دریافت و سرماخوردگی را با سرعت بیشتری تضعیف کند.

البته باید به خاطر داشته باشیم که چای به هیچ وجه جایگزین آنتی بیوتیک ها یا سایر داروهای تجویز شده به وسیله پزشک برای درمان بیماری نیست. دمنوش هایی موثری که در ادامه معرفی می شوند، به وسیله منابع معتبر از جمله وزارت کشاورزی آمریکا تایید شده اند.

نعناع فلفلی

علاوه بر طعم متمایز چای نعناع فلفلی، منتول موجود در برگ ها را نیز می توان به راحتی با جویدن برگ های دم شده وارد بدن خود کرد که در این صورت یاری فراوانی به سرفه های آزاردهنده می کنیم. چای نعناع فلفلی بعلاوه درد، التهاب و بدن درد را نیز کاهش می دهد. در مطالعات علمی مختلف هم مزایای متعددی در ارتباط با خواص ضدمیکروبی و ضدویروسی چای نعناع فلفلی گزارش شده است.

بابونه

گل های چای بابونه برای یاری به خواب ترکیبات کلیدی و بسیار مهمی هستند. گیاه بابونه دارای فلاونوئیدهایی در گلبرگ های خود است که عملکرد آرام بخشی دارند. این چای بعلاوه دارای خواص ضدالتهابی است و ازاین رو می تواند برای بیماران مذکور به شدت مفید باشد.

اکیناسه

این گل بنفش که بومی آمریکای شمالی است و به وسیله عطاری های سراسر کشور قابل خریداری است، در صورت مصرف به عنوان مکمل دارویی خطر ابتلا به سرماخوردگی را تا 58 درصد کاهش می دهد. خواص ضدالتهابی موجود در گیاه اکیناسه به سیستم ایمنی بدن ما یاری می نماید تا مدت زمان درگیری با سرماخوردگی یا آنفلوانزا را تاحدامکان کاهش دهد.

زنجبیل

اگر گلودرد دارید، چای زنجبیل می تواند آن را به خوبی تسکین دهد. زنجبیل حاوی ترکیبات ضدالتهابی و بعلاوه موثر علیه رشد میکروارگانیسم های بیماری زا است و بدین ترتیب از ایجاد عفونت و پیشروی آن جلوگیری می نماید.

آقطی

گیاه آقطی برای قرن ها به منظور کاهش علائم بیماری های رایج نظیر سرماخوردگی کاربرد داشته است. یکی از مواد اصلی موجود در آقطی ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی هستند و ازاین رو می توان با اطمینان اظهارنظر کرد که آقطی در راستای تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارد. انواع شربت ها و عصاره های گیاهی آلدربری یا آقطی در کنار گیاه دم شده می توانند به کوتاه کردن مدت زمان ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا یاری نمایند.

چای سبز

وقتی صحبت از سرماخوردگی و آنفلوانزا می گردد، آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز به ازبین بردن باکتری های آسیب رسان و رادیکال های آزاد یاری شایانی می نمایند. لازم به ذکر است که احتقان و سرفه نیز با نوشیدن این چای تا مقدار زیادی کاهش می یابد.

ختمی

یکی دیگر از چای های مملو از ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی چای ختمی است که درعین حال غنی از ویتامین C و آهن هم محسوب می گردد. تمامی این اجزا به سیستم ایمنی بدن یاری می نمایند تا تعادل خود را حفظ و با باکتری ها مبارزه کند. در نتیجه دوره زمانی درگیری با سرماخوردگی یا آنفلوانزا کاهش می یابد.

پیشنهاد دیدنی: ویدیوی مجذوب کننده برترین خوراکی برای آلودگی هوا چیست؟+ویدیو را ببینید.

منبع: پیام دلتا

به "7 دمنوش برای درمان آنفولانزا را بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 دمنوش برای درمان آنفولانزا را بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید