طرز تهیه سالاد استیک و نودل آسیایی

به گزارش وبلاگ مرکزی، استیک را با خلال های نازک برش بزنید، آن را با 1 قاشق غذاخوری سس سویا، پودر سیر، فلفل سیاه آغشته کنید و حداقل نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم دار گردد.

طرز تهیه سالاد استیک و نودل آسیایی

بادام هندی را در تابه ای تفت دهید تا طلایی گردد. سپس آن را کنار بگذارید.

نودل ها را طبق دستور روی بسته بندی آماده و آبکش کنید. روغن کنجد را در تابه ریخته، آن را کاملاً داغ کنید.

استیک ها را داخل تابه ریخته با حرارت متوسط رو به بالا به مدت 8 دقیقه به هم بزنید و تفت دهید. تفت دادن طولانی یا با حرارت کم باعث می گردد گوشت آب خود را از دست داده و خشک گردد. سپس آن ها را از تابه خارج کنید.

زنجبیل، آبلیمو، فلفل قرمز و بقیه سس سویا را به همراه نودل در تابه بریزید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس آن را به کاسه ای منتقل کنید. برگ های کاهو، هویج، تربچه، گوجه و پیازچه ها را درون کاسه ریخته و با نودل مخلوط کنید.

استیک و آجیل های تفت داده شده را روی غذا بریزید و نوش جان کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه سالاد استیک و نودل آسیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد استیک و نودل آسیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید