طرز تهیه سالاد استیک و نودل آسیایی
به گزارش وبلاگ مرکزی، استیک را با خلال های نازک برش بزنید، آن را با 1 قاشق غذاخوری سس سویا، پودر سیر، فلفل سیاه آغشته کنید و حداقل نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم دار گردد.

بادام هندی را در تابه ای تفت دهید تا طلایی گردد. سپس آن را کنار بگذارید.
نودل ها را طبق دستور روی بسته بندی آماده و آبکش کنید. روغن کنجد را در تابه ریخته، آن را کاملاً داغ کنید.
استیک ها را داخل تابه ریخته با حرارت متوسط رو به بالا به مدت 8 دقیقه به هم بزنید و تفت دهید. تفت دادن طولانی یا با حرارت کم باعث می گردد گوشت آب خود را از دست داده و خشک گردد. سپس آن ها را از تابه خارج کنید.
زنجبیل، آبلیمو، فلفل قرمز و بقیه سس سویا را به همراه نودل در تابه بریزید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس آن را به کاسه ای منتقل کنید. برگ های کاهو، هویج، تربچه، گوجه و پیازچه ها را درون کاسه ریخته و با نودل مخلوط کنید.
استیک و آجیل های تفت داده شده را روی غذا بریزید و نوش جان کنید.
منبع: گردشبان