طرز تهیه ژله ای مقوی و خوشمزه برای یک پیش غذا یا عصرانه متفاوت
به گزارش وبلاگ مرکزی، مطمئنا بسیاری از شما همه جور ژله ای خورده اید به جز ژله ماست. این ژله اگرچه به نظر عجیب می رسد ولی طعم و مزه بی نظیری دارد.
این ژله هم پیش غذا و هم عصرانه مناسبی برای همه اعضای خانواده است. بچه ها هم این طعم را می پسندند.
مواد لازم برای 4 نفر
یک ق س پودر ژلاتین
2 پیمانه ماست خامه ای
4 /1 پیمانه آب گرم
به میزان لازم زیتون سبز و سیاه
مواد لازم برای پاته زیتون
23 عدد زیتون سیاه و سبز خرد شده
2 ق س خامه
2 ق س روغن زیتون
به میزان لازم
نمک و فلفل
تعدادی بیسکویت شور
1. پودر ژلاتین را با آب گرم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش کتری قرار دهید تا حل گردد (روش بن ماری) سپس ماست را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا یکدست و یکنواخت گردد.
2. ماست ژله ای را در قالب ژله به قطر ده سانتی متر ریخته و مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته گردد.
3. در این فاصله پاته زیتون را آماده کنید. برای این منظور زیتون، خامه، روغن زیتون، نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید تا کاملا له گردد. سپس آن را در ظرف سس بریزید.
4. بعد از گذشت دو تا سه ساعت قالب را در ظرفی برگردانید و اطراف آن را با زیتون سیاه و سبز بدون هسته تزئین نموده و همراه با بیسکویت شور و پاته زیتون سرو کنید.
فوت وفن
اگر از روغن زیتون با بو بهره ببرید، پاته خوشمزه تر می گردد.
منبع: همشهری آنلاین