طرز تهیه کاچی با آرد برنج در خانه ؛ یک دسر مقوی و خوشمزه
به گزارش وبلاگ مرکزی، کاچی یک دسر اصیل ایرانی می باشد که تقریبا همه ما را به یاد خانه مادربزرگ هایمان می اندازد. این خوراکی خوشمزه و محبوب به سبب مواد مغذی که در تهیه آن بکار رفته است فواید بسیاری دارد. یکی از خواص معروف این خوراکی شیرین و خوشمزه که همه ما هم با آن آشنا هستیم استفاده آن در دوران نقاهت و مخصوصا پس از زایمان است. در دستور زیر ما تهیه کاچی با آرد برنج را آموزش داده ایم که خاصیت آن را چندین برابر می نماید. آرد برنج همنطور که از اسمش پیداست از برنج درست می گردد که نوع ایرانی آن معمولا مرغوب تر است و لعاب بیشتری به دسر شما می دهد. پس پیشنهاد می کنیم که حتما کاچی با آرد برنج را تهیه کنید تا تفاوت آن را خودتان تجربه کنید.
مواد لازم برای تهیه کاچی با آرد برنج در خانه ؛ یک دسر مقوی و خوشمزه
- آرد گندم یک فنجان
- آرد برنج دو تا سه قاشق
- شکر سفید شکر سفید
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 200 گرم
- آب سه فنجان
- گلاب نصف فنجان
- نصف فنجان یک قاشق چای خوری
- پودر بادام یک قاشق غذاخوری
- پودر پسته یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کاچی با آرد برنج در خانه ؛ یک دسر مقوی و خوشمزه
مرحله اول
کاچی یک دسر مقوی و خوشمزه است که بیشتر ما آن را با دستپخت مادربزرگ هایمان به خاطر می آوریم اما امروز قصد داریم طرز تهیه این دسر مقوی و اصیل ایرانی را با آرد برنج به شما آموزش دهیم. برای آغاز ابتدا شربت (شهد) کاچی را آماده کنید. برای این کار یک قابلمه میانه بردارید و یک فنجان شکر سفید را با سه فنجان آب داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید تا آب بجوشد و شکر در آن حل گردد. زعفران از پیش دم شده را همراه با نصف فنجان گلاب به شربت اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله دوم
یک قابلمه دیگر را روی حرارت میانه قرار دهید و یک فنجان آرد گندم را داخل آن بریزید. آرد را حدود پنج دقیقه مرتب هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و طلایی گردد (توجه کنید که هرچه رنگ آرد تیره تر گردد، کاچی تیره تری هم خواهید داشت). دو قاشق آرد برنج اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگر تفت دهید. 200 گرم کره پاستوریزه را نیز اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس زیر حرارت را خاموش کنید.
مرحله سوم
شربتی را که آماده کردید را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و در هنگام اضافه کردن هم مرتب آن را هم بزنید. سپس مخلوط را دوباره روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ گردد. پس از حدود 15-20 دقیقه کاچی شما آماده است. در این مرحله می توانید پودر پسته و بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید. کاچی را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با پودر پسته و بادام یا گل خشک تزئیین کنید. نوش جان!
نکات تهیه کاچی با آرد برنج
- برای آرد ترجیحا از آرد سنگک بهره ببرید که سبوس بیشتری دارد.
- در مرحله تفت دادن آرد توجه داشته باشید که آرد برنج سریع می سوزد پس باید در حتما در حدود 2 تا سه دقیقه تفت داده گردد. به همین علت آرد برنج را پس از تفت دادن آرد گندم اضافه می کنیم.
- برای این که کاچی خوش عطرتری داشته باشید می توانید در مرحله ای که زعفران را اضافه می کنید مقداری هل را داخل یک توری در بسته قرار دهید و داخل شربت بگذارید.